Designed by Jan Wiekens.
PROGRAMMA MENU
QUICK MENU
SOCIAL NETWORKS
WESPENBESTRIJDING
Bestrijdingswinkel
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Wespenbestrijding
Adverteerders.
Het weer.
Winamp
Windows media player
Gastenboek
Chatten
Programma
Tv toestel
Radio Hunebedje is het internet radio station waar muziek in zit ....
Kom jij bij ons team? ....
Designed by J. Wiekens
                 Download onze app.
facebook
Radiohunebedje op twitter
HuneTube HuneTube
Welkom bij Radio Hunebedje. Het station waar de dj's voor u klaar staan met de allerbeste piratenhits. Luister en chat gezellig met ons mee. Http://www.radiohunebedje.nl en Http://www.Hunetube.nl
Sitekeuring Gold
Radio Hunebedje
Radio hunebedje APP
Download nu de Radio Hunebedje APP en je kunt ons beluisteren via uw smartphone.
Radio hunebedje APP
Hunebedje logo
Games
Hunebedje weerbericht.
Sena logo
Windows media player
Winamp player
Artiest van de maand van Radio Hunebedje.

Op deze pagina vind u de artiest van de maand van Radio Hunebedje.
Voor de artiest van de maand zoeken wij iedere maand weer een andere artiest uit om op deze pagina wat dieper in te gaan op de uitgekozen artiest.
Bent u artiest en u zou ook graag eens op deze pagina willen komen te staan? Laat ons dit dan even weten.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contact pagina.
Artiest(e(n)) van de maand Maart:
Gewoon Bram
=== Vroegere Leven ===
Gewoon Bram is geboren in Kollumerzwaag op een mooie zomerse dag, de vogeltjes floten de mooiste liedjes en het was de mooiste dag in het leven van de ouders van Bram. Bram was als jong mannetje al veel bezig met muziek maken en zong de prachtigste liedjes.
Bram is na de middelbare school doorgegaan met hoger onderwijs, en heeft daarna in Dordrecht de studie Land en Tuinbouw gevolgd.

=== Woonplaatsen ===
Bram is geboren in Kollumerswaag en heeft een tijdje in Harkema gewoond maar woont nu weer in Kollumerswaag waar hij erg gelukkig is.

=== Beroep ===
Gewoon Bram is een echte ras artiest, maar buiten dat ook filosoof en tekstkunstenaar. In zijn teksten zitten vaak diepe filosofische vragen verstopt die men doet na denken over het leven. Bram is ook goed met planten en natuur. Daar heeft hij zijn opleiding voor gevolgd maar is veel succesvoller in de muziekwereld.

=== Inspiratie van Bram ===
Gewoon Bram laat zich dagelijks inspireren door de natuur, zijn omgeving en vrienden en familie. Ook kijkt bram graag naar andere artiesten. Zo is [[Ali B]] - Op volle toeren een van de favorieten van Bram, maar ook [[The incredible Dr. Pol]] is een grote inspiratiebron voor Bram. Verder haalt Gewoon Bram veel inspiratie uit zijn beste vriend Peter Alma.

=== Discografie ===
10 nov 2008 - Gewoon Bram - tís strond (YouTube)
29 decemeber 2010 - Gewoon Bram - Op de fiets nei harkema (YouTube)
17-sep 2012 - Gewoon Bram - sjochmar troch it gatsje. (YouTube)
14 maart 2013 - Gewoon Bram + Peterjan en de Harrypotter band - ik haw in spartamet (YouTube)
16 aug 2013 - Gewoon Bram - Ik doch alles mei myn lytse man (YouTube)
14 juni 2014 - Gewoon Bram - waar was dat feessie (YouTube)
25 oct 2015 Gewoon Bram en de hûnekop- op de fiets nei harkema (YouTube)
31 maart 2016 - Gewoon Bram - efter de doar (YouTube)
29 oct 2015 - Gewoon Bram vs hûnekop yn noardewyn - live (Omroep Fryslan)

=== Studio PMP ===
Gewoon Bram neemt zijn nummers op bij de [[studio PMP]] waar onderandere de muzikale helden [[Gebroeders Jo]] en [[Marco-janet Kuilder]] vandaan komen. Natuurlijk is de bekendste artiest van deze studio Gewoon Bram.
Extra informatie van dit station.
Wespenbestrijding
Videoclip website
HuneTube is een onderdeel van Radio hunebedje.
Houtwormbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Artiest van de maand Maart.....
Gewoon Bram.
Hunetube
Gewoon Bram.
Artiest(e(n)) van de maand Maart bij radiohunebedje.nl