Top banner
Copyright notice
Radio Hunebedje is het internet radio station waar muziek in zit ....
Stem ook mee.....
Designed by J. Wiekens
                 Nu uw DJ / VJ
Hunebedje logo
Sena logo
Winamp
Windows media player
Luisteren met
Windows mediaplayer
Onze Hunebedjes..

DJ- Big-Frits

DJ- Starlight

DJ- Bakfietse

VJ- Manuweela

DJ- De vrije vogel

VJ- Lady Moonlight

VJ- Silver lady

DJ - Dalton

DJ - Martin

DJ - De kleine man

VJ - Sjeeske

DJ - Martijn

DJ - Gewoon Dennis

DJ - Arend

VJ - Lady Amanda

DJ - Don Leo

DJ - Gerrie

DJ - Ronald

DJ - Fredje

FB- Jan de FB man

WEB- Jan Wiekens
Luisteren met
vlc en winamp
facebook
Radiohunebedje op twitter
Radio Hunebedje
Wiekens Ongediertebestrijding
Wespenbestrijding
HuneTube HuneTube
Welkom bij Radio Hunebedje. Het station waar de dj's voor u klaar staan met de allerbeste piratenhits. Luister en chat gezellig met ons mee. Http://www.radiohunebedje.nl en Http://www.Hunetube.nl
Sitekeuring Gold
Radio Hunebedje
Stem nu op de Artiesten TOP 20
Klik op de groene banner voor de stem lijst.

Nieuwe lijst met artiesten voor 2017 toegevoegd.
Voor onze sponsoren KLIK HIER
Spiegelplaatje van Radio Hunebedje.

Op deze pagina vind u de spiegelplaat van Radio Hunebedje.
Voor de spiegelplaat zoeken we elke week weer een andere artiest uit om op deze pagina wat dieper in te gaan op de uitgekozen artiest.
Bent u artiest en u zou ook graag eens op deze pagina willen komen te staan? Laat ons dit dan even weten.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contact pagina.
     SPIEGELPLAAT VAN DE WEEK
    

Rob Zorn.
  

Leef de dag met een lach.......
.
.
.
Spiegelplaatje van de week van Radio Hunebedje.nl
Elke week weer een nieuwe artiest met een nieuw nummer.
Spiegelplaatje van de week met
Rob Zorn.
Leef de dag met een lach.

Op 9 november 1965 komt Rob Zorn op de wereld, hij wordt geboren in Haarlem, waar Rob ook zijn jeugd slijt. Als hij een jaar of 15 is besluit hij niet langer op school te willen zitten en gaat werken als leerling pikeur, daar werkt hij 5 jaar met paarden met veel plezier. Eerst op een privé stal in Elswout en later bij een open manege waar mensen en een privé paard konden stallen en privé les en open paardrijles konden nemen, dit was in Bentveld.
In 1986 kwam Rob zijn eerste single “Het is voorbij” uit, deze single werd uitgereikt door niemand anders dan André Hazes. Met deze single kreeg Rob een goede bekendheid bij de regionale radio. Rob ging dan ook door heel Nederland en België met de toen zo geheten piratentoer. Rob zijn single “Het is voorbij” werd bij deze zenders goed en veel gedraaid, ook Paul de Leeuw viel deze single op, wat resulteerde in een interview.
Vandaar dat er gedacht werd aan de volgende single, met deze single ging het ook voor de wind tot Rob in 1987 uitkwam met “Er gaat een trein naar niemandsland” deze single werd opgepakt door Jan Rietman, waardoor deze single binnen kwam in de Top 100, er volgde nog meer singles. Tot er in 1991 de single Meisjes verscheen, die in dezelfde week plaat der Nederlander werd in het programma van Frits Spits “De avondspits” van Radio 3.
De single kwam binnen in de Top 40 en is daar ook een aantal weken in blijven staan. Rob werd een veel gevraagd artiest, ging alle discotheken, feesten en partijen af, niets was te gek, van grote tot kleine feesten, overal waar Rob verscheen was het een groot feest. Rob Zorn is bij caféhouders, dancings, feesten en partijen een graag geziene gast. Met de single “Ik doe wat ik wil” , geschreven door Emile Hartkamp.
Ook met het laatst verschenen album “Ik wil wat ik doe” is Rob Zorn de komende jaren verzekerd van, zoals hij zelf zegt, fantastisch werk. Rob maakt ook nog in 2001 het nummer “Toet toet toet” waarmee hij met de carnaval iedere zaal op zijn kop zet en de b kant van de singel “Ik sta weer in de file” weken lang iedere morgen gedraaid wordt bij Noordzee Fm.
Extra informatie van dit station.
Wespenbestrijding
Videoclip website
HuneTube is een onderdeel van Radio hunebedje.
Houtwormbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Spiegelplaatje van de week.
Rob Zorn  -  Leef de dag met een lach...
Hunetube
Spiegelplaatje
Op 23-9-2004 komt Rob zijn idool en grote voorbeeld André Hazes te overlijden, waar Rob helemaal kapot van is, bijna 1 jaar na het overlijden van de volksheld André Hazes, schrijft Rob zijn eerbetoon aan André.
Het nummer heet “Diep in mijn hart.” De productie is in handen van Jacques Verburgt. Rob schrijft het nummer op de muziek “You were always on my mind” een nummer dat Rob kent van nog een idool van Rob, Elvis Presley. Het nummer “Diep in mijn hart” wordt bij de fans van André warm onthaald en na een stemming op www.andréhazesfan.nl is dan ook heel snel duidelijk dat de mensen massaal kiezen voor het mooie eerbetoon van Rob.Rob Zorn boeken??
Bel dan 085 4015078 of 085 4015079 Artiestenplein.eu
Met het repertoire van Rob Zorn, bent u verzekerd van een geslaagd feest.


En nu in 2017 komt Rob met een geweldige  nummer en clip met de
titel Leef de dag met een lach