Designed by Jan Wiekens.
PROGRAMMA MENU
QUICK MENU
SOCIAL NETWORKS
WESPENBESTRIJDING
Bestrijdingswinkel
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Wespenbestrijding
Adverteerders.
Het weer.
Gastenboek
Chatten
Programma
Tv toestel
Radio Hunebedje is het internet radio station waar muziek in zit ....
Hoofdsponsor....
Designed by J. Wiekens
Onze Videoclips website.
facebook
HuneTube HuneTube
Welkom bij Radio Hunebedje. Het station waar de dj's voor u klaar staan met de allerbeste piratenhits. Luister en chat gezellig met ons mee. Http://www.radiohunebedje.nl en Http://www.Hunetube.nl
Radio Hunebedje
Download nu de Radio Hunebedje APP en je kunt ons beluisteren via uw smartphone.
Radio hunebedje APP
Hunebedje logo
Games
Frits
Hunebedje weerbericht.
Sena logo
sw.528.12
Wiekens Ongediertebestrijding
Uw bedrijfslogo met link hier?
Mail naar froskam@home.nl
Wespenbestrijden
Radio Hunebedje, een icoon in de wereld van muziek online met live dj's maar ook met een eigen website voorzien van prachtige videoclips (Hunetube). Na bijna 10 prachtige jaren komt er helaas een einde aan dit moois. En dat wel op 1 December 2020.

Gelukkig kunnen we de maand November nog volop genieten van dit geweldige station.
Luister dus allemaal iedere dag naar www.radiohunebedje.nl
Helaas maar waar, het einde van Radio Hunebedje komt in zicht.
Wie kent hem nou niet, de man die bijna 10 jaar lang dag in en dag uit klaar stond om de dj's en vj's een prachtige hobby aan te kunnen bieden, het publiek samen met deze dj's en vj's te voorzien van prachtige klankjes en praatjes maar hij stond ook zeker altijd klaar voor de vele artiesten die het verdienden om gepromoot te worden en daarbij gehoord door het publiek.
En wat te denken van de prachtige feestavonden die Frits Roskam altijd weer volledig uitgewerkt op zijn pootjes zette.

Maar helaas "De koek is op".

Na lang hebben lopen peinzen (omdat het ook moeilijk is om te stoppen) heeft Frits er toch voor gekozen om het bijltje erbij neer te leggen en te stoppen met Radio Hunebedje en Hunetube.

Reeds jaren dacht Frits steeds vooruit en kwam met de meest prachtige ideeën om zowel de radio website verder uit te breiden maar ook voor het ontwikkelen van Hunetube, een eigen website vol met videoclips van muziek wat o.a. op de radio website gedraaid werd.

Radio Hunebedje begon al snel uit te groeien en te bloeien tot een icoon en is zeker 1 van de echte doorzetters die het vol bleven houden op het internet. Zelfs na tegenwerking met o.a. Buma-Stemra en Sena voor wat betreft Hunetube bleef Frits zijn hoofd koel houden en vonden we altijd met elkaar wel een passende oplossing. Zo bleef Frits het jaar op jaar volhouden. Tot nu helaas, nu de koek op is en de kracht er niet meer voor is om door te gaan.
Dat is ook logisch want er zit meer achter dan alleen maar wat sierlijk muziek draaien. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die Frits en Tatiana altijd op zich hebben genomen.

Frits kerel, we gaan de gezelligheid op de chat ontzettend missen als ook de prachtige klankjes op Radio Hunebedje en in de app. Maar ook de feestavonden en de prachtige clips op Hunetube.
Je hebt het in de bijna 10 jaar dat je dit op touw hebt gezet en hebt weten uit te breiden tot iets groots uitstekend gedaan en je zult een icoon blijven op het internet en zeker in de muziekwereld.

Het ga je goed vriend.

Je webmaster, alle dj's/vj's, artiesten, en iedereen die graag naast je zouden willen staan.
Extra informatie van dit station.
Wespenbestrijding
Videoclip website
HuneTube is een onderdeel van Radio hunebedje.
Houtwormbestrijding
Wiekens Ongedierte Bestrijding
Afscheid van een icoon Radio Hunebedje.
Hunetube